Administratieve en fiscale duizendpoot

Standplaats: Limmen
Uren: 28 – 40

Inleiding

Ben jij ook de files en lange reistijden beu? Hou je van een informele en professionele sfeer? Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als je een administratieve en fiscale duizendpoot bent met enige jaren in onze branche dan is werken bij ZAAM Accountants en Adviseurs B.V. zeker iets voor jou!

Wij zijn een groeiend accountants- en financieel advieskantoor met een uiteenlopende klantenportefeuille, voornamelijk uit de regio Alkmaar – Haarlem – Amsterdam.

Doorgroei door zowel (interne als externe) opleiding als ‘learning on the job’ is mogelijk.

Bedrijfsprofiel

ZAAM is een kantoor met een gevarieerde dienstverlening die toegevoegde waarde levert voor alle typen ondernemers en zelfstandigen.

ZAAM is onderdeel van ETL; een jonge en snel groeiende organisatie van accountants en (belasting) adviseurs met een groeiend aantal vestigingen binnen Nederland en in nog circa 50 andere landen.

Functieomschrijving

Afhankelijk van jouw ervaring ga je als duizendpoot bij ZAAM aan de slag met het verwerken van administraties en/of samenstellen van jaarrekeningen en/of fiscale aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je hebt direct contact met verschillende klanten uit verschillende branches. Je ondersteunt en adviseert hen. Dus volop afwisseling en uitdaging. Verder spar je samen met je collega’s over interessante vraagstukken om elkaar verder (vaktechnisch) te ontwikkelen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige administratieve en fiscale duizendpoot voor de MKB samenstelpraktijk. Een ondernemend type die het leuk vindt om proactief diverse ondernemers te adviseren. Als jij onderstaande punten leest, dan herken jij jezelf meteen.

  • Je hebt enige jaren ervaring op een accountants- of administratiekantoor;
  • Je werkt en denkt op HBO-niveau;
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om mensen te helpen;
  • Je kunt risico- en oplossingsgericht denken en werken;
  • Je hebt ervaring met accountancy en fiscale software;
  • Je hebt de motivatie om alles uit jezelf te halen en het beste voor de klant te leveren;
  • Je hebt een voorkeur voor afwisseling en flexibiliteit in je werk;
  • Je bent positief kritisch, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en een teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

Als administratieve en fiscale duizendpoot voor de aangiftepraktijk ontvang je een goed salarispakket, je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een opleiding te volgen en te werken met een gemotiveerde groep collega’s.

MEER INFORMATIE?

Wilfried Geurts AA RB (wilfried@zaam-accountants.nl)
Bart Schraa RB (bart@zaam-accountants.nl)
Telefoon: 072-5351060