Medewerker salarisadministratie

Standplaats: Limmen
Uren: 24-32

Inleiding

Ben jij ook de files en lange reistijden beu en wil je werken in een informele doch professionele sfeer?
Of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?
Dan is werken bij ZAAM Accountants en Adviseurs B.V. zeker iets voor jou!

Wij zijn een groeiend accountants- en financieel advieskantoor met een uiteenlopende klantenportefeuille, voornamelijk uit de regio Alkmaar – Haarlem – Amsterdam.

Bedrijfsprofiel

ZAAM is een kantoor met een gevarieerde dienstverlening die toegevoegde waarde levert voor alle typen ondernemers en zelfstandigen.

Onder ons bedrijfsmotto ‘ZAAM onderneemt met u mee’ zorgen we samen voor grip op de financiële huishouding van de onderneming. Altijd op basis van een goede persoonlijke relatie, met 100% inzet en met beide benen op de grond.

ZAAM is onderdeel van ETL; een jonge en snel groeiende organisatie van accountants en (belasting)adviseurs met een groeiend aantal vestigingen binnen Nederland en in nog ca. 50 andere landen.


Functieomschrijving

Gelet op jouw ervaring ga je bij ZAAM aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden die horen bij een salarisadministratie: het verwerken van salarisstroken en loonaangiften, maar vooral ook advisering aan onze klanten.

Op basis van deze werkzaamheden heb je dus direct klantcontact en door de vele klanten uit verschillende branches, is er volop afwisseling en uitdaging.

Verder spar je samen met je collega’s over interessante vraagstukken om elkaar verder (vaktechnisch) op met name personeel- en loongerichte aspecten te ontwikkelen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig salaris medewerker voor de (MKB) samenstelpraktijk. Als jij onderstaande punten leest, dan herken jij jezelf meteen.

  • Je hebt een afgeronde opleiding PDL en VPS;
  • Je hebt enige jaren ervaring in de salarispraktijk, bij voorkeur met het salarispakket van Unit4;
  • Je kunt en oplossingsgericht denken en werken;
  • Je hebt de motivatie om alles uit jezelf te halen en het beste voor de klant te leveren;
  • Je hebt een voorkeur voor afwisseling en flexibiliteit in je werk;
  • Je bent positief kritisch, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en een teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden
Als medewerker salarisadministratie ontvang je een goed salarispakket, je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een opleiding te volgen en te werken met een gemotiveerde groep collega’s.

Wil je meer weten? Neem dan direct contact op met ons kantoor via 072-5351060 en vraag naar Dennis Dijkhuis of Bart Schraa.
Of stuur een mail naar info@zaam-accountants.nl.