(AANKOMENDE) VENNOTEN EN PARTNERS

Bedrijfsprofiel

ZAAM is een groeiend accountants- en financieel advieskantoor met een uiteenlopende klantenportefeuille, voornamelijk uit de regio Alkmaar – Haarlem – Amsterdam.

Wij bieden een gevarieerde dienstverlening aan die toegevoegde waarde levert voor alle typen ondernemers en zelfstandigen.

Onder ons bedrijfsmotto ‘ZAAM onderneemt met u mee’ zorgen we samen voor grip op de financiële huishouding van de onderneming. Altijd op basis van een goede persoonlijke relatie, met 100% inzet en met beide benen op de grond.

ZAAM is onderdeel van ETL; een jonge en snel groeiende organisatie van accountants en (belasting)adviseurs met een groeiend aantal vestigingen in zowel Nederland als in het buitenland.

Functieprofiel

Binnen onze organisatie zijn er mogelijkheden voor ambitieuze en ondernemende accountants en fiscalisten die de wens hebben zichzelf en de organisatie te laten groeien.

Jouw ondernemerskwaliteiten, gedrevenheid en uitstekende vaktechnische kennis hebben bij ons de ruimte. Als echte professional wil je jezelf continue verder ontwikkelen, maar meer dan dat: je bent ervan overtuigd dat je in een positie van vennoot of partner volledig tot je recht komt. Binnen ons bestaande team van professionals krijg je volop kansen en mogelijkheden om je eigen ondernemerskwaliteiten te laten groeien en je capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen.

Ontdek zelf de mogelijkheden van het ondernemen binnen onze onderneming!

Ook als je reeds een eigen praktijk hebt en deze wenst in te brengen of verder uit te bouwen, dagen wij je uit om vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren.

Meer weten? Neem dan contact op met Dennis Dijkhuis RA (06 – 15 027 720 of via e-mail: dennis@zaam-accountants.nl)