Senior (assistent) accountant

Standplaats: Limmen
Uren: 32 – 40

Inleiding

Ben jij ook de files en lange reistijden beu en wil je werken in een informele doch professionele sfeer? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is werken bij ZAAM Accountants en Adviseurs B.V. zeker iets voor jou!

Wij zijn een groeiend accountants- en financieel advieskantoor met een uiteenlopende klantenportefeuille, voornamelijk uit de regio Alkmaar – Haarlem – Amsterdam.

Bedrijfsprofiel

ZAAM is een kantoor met een gevarieerde dienstverlening die toegevoegde waarde levert aan alle typen ondernemers en zelfstandigen.

ZAAM is onderdeel van ETL; een jonge en snel groeiende organisatie van accountants en (belasting)adviseurs met een groeiend aantal vestigingen binnen Nederland en in nog ca. 50 andere landen.

Functieomschrijving

Afhankelijk van jouw ervaring ga je bij ZAAM aan de slag met het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van klanten (eventueel in combinatie met belastingaangiftes).

Je hebt direct klantcontact en door de vele klanten uit verschillende branches, is er volop afwisseling en uitdaging. Verder spar je samen met je collega’s over interessante vraagstukken om elkaar verder (vaktechnisch) te ontwikkelen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige (assistent) Accountant voor de MKB samenstelpraktijk. Een ondernemend type die het leuk vindt om pro-actief diverse klanten / ondernemers te adviseren. Als jij onderstaande punten leest, dan herken jij jezelf meteen. Jij hebt namelijk:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie of SPD;
  • Je hebt enige jaren ervaring in de samenstelpraktijk;
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om mensen te helpen;
  • Je kunt risico- en oplossingsgericht denken en werken;
  • Je hebt ervaring met accountancy en fiscale software;
  • Je hebt de motivatie om alles uit jezelf te halen en het beste voor de klant te leveren;
  • Je hebt een voorkeur voor afwisseling en flexibiliteit in je werk;
  • Je bent positief kritisch, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en een teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

Als zelfstandig (assistent) Accountant ontvang je een goed salarispakket, je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een opleiding te volgen en te werken met een gemotiveerde groep collega’s.

Meer informatie

Dennis Dijkhuis RA (dennis@zaam-accountants.nl) – 072-5351060